Σχετικά με εμάς

Το Pure Clothing πρωτοτυπεί από το 1987. Ταξιδέψουμε σε όλο το κόσμο αναζητώντας τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ για να ικανοποιήσουμε όλες τις ενδυματολογικές ανάγκες, αντρών και γυναικών, κάθε γούστου!

Είχαμε την χαρά να χτίσουμε τις βάσεις μας σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης, το Μοναστηράκι, όπου γνωρίζουμε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους με προσωπικό στυλ, πράγμα που μας βοηθάει να ανοίγουμε τους ορίζοντες μας κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε, την ένδυση.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς είναι η ποιότητα των ρούχων. Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην ένδυση, γνωρίζουμε πολύ καλά πως να διαλέγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και να εξασφαλίσουμε ότι θα αντέξουν στον χρόνο και σε αντίξοες συνθήκες. Επίσης, κατέχουμε και την κατασκευή χειροποίητων όπως αξεσουάρ, σανδάλια και κάποια ρούχα για άντρες και γυναίκες.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι μας καθιστούν ικανούς να μας εμπιστευθείτε και να διαλέξετε σήμερα μέσα από την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram!